Google Ads

visibility:hidden">

utorok 11. februára 2014

Posledné semináre Baby Signs a Rozvoj EQ pre rodičov v tomto šk. roku


1. v sobotu 15. 2. 2014 sa od 16 15 do 17 45 uskutoční seminár BS


Na seminári (11/2 – 2 hodiny) sa dozviete všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste začali s programom Baby Signs. Dozviete sa: ako spoznáte, kedy je pre vaše dieťatko najvhodnejší čas začať s komunikáciou pomocou znakov/gest, ako prebieha komunikácia pomocou znakov/gest, ako rozpoznať známky pokroku atď. Naučíte sa prvých 16 znakov/gest a prezriete si krátke inštruktážne videá, kde uvidíte ako znakovanie (komunikácia pomocou gest/znakov) v praxi vyzerá. Kurzy sú vedené zábavnou a interaktívnou formou. Zoznámite sa pri nich s inými maminkami a oteckami, ktorí so znakovaním začínajú. Kurzy sú - ako vyplýva z názvu - pre rodičov, ale môžu byť prítomné aj deti. Kurzy sú takisto vhodné pre prarodičov a pre každého, kto sa o dieťa stará.

Cena kurzu so základnými, resp. náhradnými materiálmi je 21,- eur.
 


2. v sobotu 22. 2. 2014 sa od 16 15 do 17 45 uskutoční seminár Rozvoj EQ


Keďže emocionálna inteligencia sa začína rozvíjať už v ranom veku ponúkame vám seminár (11/2 – 2 hodiny), kde sa dozviete viac o emóciách, emocionálnej inteligencii, kedy, ako a prečo ju rozvíjať, oboznámite sa s typmi vrodeného charakteru pozorovateľného už v prvých mesiacoch života, čo je dôležité pri tvorbe bezpečnej väzby s vaším dieťatkom a ako riešiť problémové situácie. Obsah je zameraný na rozvoj detí od narodenia do 3 rokov. Seminár je vedený interaktívnou a zábavnou formou, v ktorej nechýba ani diskusia a praktické príklady ako zaviesť teóriu do bežných životných situácií s novorodencom a batoľaťom.

Cena kurzu: 15 € vrátane materiálov (28 stranový pracovný zošit, ktorý obsahuje teóriu i praktické cvičenia a pomôže Vám využívať novo nadobudnuté informácie v praxi -  u vás doma, vo vašej rodine).



Na oba semináre pre rodičov sa treba prihlásiť vopred: 




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára